Reformes Integrals a Barcelona

CÒM FUNCIONEM A TU-REFORMA.CAT

Descobreix com funcionem a Tu-Reforma.es

Si mai has fet reformes a casa teva, aquest escrit és molt important.

Conèixer els processos i els detalls de “la teva reforma” és vital per controlar el teu pressupost.

Per a nosaltres una reforma representa una gran inversió realitzada pel nostre client i convé executar de la manera més meticulosa possible per minimitzar els errors, hem de pensar que una reforma té una gran quantitat de variables i possibilitats impossibles d’estandarditzar o controlar en la seva totalitat.

Hem de valorar que una reforma millorarà la nostra qualitat de vida i sempre augmentarà el valor del nostre habitatge. Una reforma no es realitza sovint, de vegades una sola vegada en la vida, per tant és preferible fer una bona inversió i triar productes de qualitat per no penedir-nos més tard.

Cuina antiga per a reformar a BarcelonaCom la cuina de l’àvia, com el teu modista o sastre de confiança, com tots aquells que treballen en alguna cosa exclusiva, a mida, Tu-Reforma ha desenvolupat un mètode a mida, tenint en compte les necessitats i les possibilitats reals del client, orientant i assessorant des de la primera entrevista i durant tot el procés constructiu.

Primerament i abans de començar a projectar, es realitza una o diverses reunions, que inclouen la presa de mesures, per conèixer els requeriments del client, ajudant a desvetllar els seus veritables somnis, aquelles aspiracions postergades o ignorades a nivell conscient.

Aquestes entrevistes es fan en el seu actual hàbitat (domicili, lloc de treball, etc) per sintonitzar alguns elements representatius de la seva personalitat, i de tots els membres del grup humà que utilitzarà el nou espai. Així mateix es mantenen diàlegs individuals amb cada un, a fi de poder satisfer tots els requeriments. Entre tots va sorgint la idea rectora, mentre Tu-Reforma, la clarifica i ordena en un projecte. En aquest punt és de gran ajuda per a Tu-Reforma conèixer que vol reformar el client i que pressupost es disposa, així el projecte s’adaptarà a les necessitats del client de manera real i serà realitzable.

En una segona etapa el projecte i el pressupost es presenten al client (persones o família, empresaris, inversors, etc) i juntament amb Tu-Reforma, es debaten els avantatges i desavantatges del resultat obtingut, per sumar alternatives o modificar amb algunes variants. Així sorgeixen diverses idees que seran revisats novament pel grup, tantes vegades com sigui necessari, fins a conformar als interessats.

En la següent, ens reunim amb els clients gestem el projecte definitiu, tant pel que fa a estil, distribució i dimensions dels espais, materials, etc fins arribar als últims detalls, fins i tot l’equipament i l’ambientació si fos necessari. Tot això s’alterna alhora amb pressupostos alternatius des de la primera sessió.

El coneixement i l’experiència transmesos per Tu-Reforma, pel que fa a l’elecció dels diferents materials per a cada partida, fan les diferències en les sumes acumulades, perquè els clients per si mateixos i lliurement, escollin d’acord als seus desitjos i pressupost. Al seu torn s’estableixen els temps d’iniciació i avanç dels treballs i s’acorden les etapes segons la disponibilitat.

Un cop concretats tots els paràmetres i aspectes, es “tanca” el projecte, per evitar, una vegada iniciada l’obra, temps i costos improductius en dubtes i canvis per situacions no resoltes prèviament. Un bon projecte és aquell que va ser estudiat minuciosament i acordat a la teva mida.

Tancar el projecte significa, plasmar definitivament en tota la documentació necessària per a realitzar plans definitius, comandes de materials, previsió de professionals i el seu registre en organismes oficials si fos necessari.

Finalment durant l’execució de l’obra, El Tu-Reforma coordinarà tots els professionals dels diferents gremis intervinents formant un sòlid equip de treball. Aquests professionals destaquen en idoneïtat, professionalitat, responsabilitat, puntualitat, i honestedat. Durant les obres es realitzaran visites setmanalment al costat dels clients i es resoldran tots aquells dubtes i problemes que puguin sorgir, així com la realització dels petits repassos d’acabats.

Reformas en Barcelona - Certificado de garantia de obrasI finalment es procedirà a realitzar la inspecció final de la reforma al costat dels clients i lliurament de la mateixa amb el vistiplau d’aquests.

Ara ja pots gaudir de la teva reforma ben feta, ben pensada i sobretot a la teva mida.

 • Estalvia amb la teva reforma. Subscriu-te a les OFERTES

  Rep les nostres Ofertes i els informes de Projectes i Reformes realitzats, amb plànols 3D, mobiliari, cuines i banys, electrodomèstics, els llistats dels materials i acabats que oferim, Son pressupostos "reals" per a reformes d'habitatges, així podràs valorar el nostre servei. Subscriu-te de franc ara.
 • Contacta amb nosaltres per demanar un pressupost ara

  https://tu-reforma.es

  Movil: 622 613 663
  Telf: 937 759 430
  Fax: 933 583 233
 • Tenim una proposta per a tu: ” Fer les coses pas a pas”

  Passeja per la nostra web, descobreix els nostres millors dissenys, els projectes i pressupostos realitzats, potser podràs ... robar-nos algunes idees. Revisa els serveis que t'oferim, trobaràs quelcom on podem ajudar-te a començar la reforma integral del teu habitatge.