Reformes Integrals a Barcelona

Subscriu-te als Informes

El primer pas per a la reforma integral de la teva vivenda.

Què hem de fer?
Com aperitiu, vull oferir-te (totalment gratuït) un Informe sobre Projectes i Reformes que hem realitzat.

Els Informes inclouen plànols en 3D, tipus de cuines, electrodomèstics, llistats de tots els  materials i acabats, amb els que treballem habitualment en les nostres reformes integrals a Barcelona. També inclou alguns pressupostos per a reforma integral d’habitatges, així pots valorar tot el que t’hem proposat anteriorment.

Per rebre l’INFORME de PROJECTES i REFORMES, escriu el teu email a la casella.
I fes clic a ENVIAR GRATUÏTAMENT per subscriure’t. (l’Oferta només és vàlida per Barcelona i comarques)

 

No m’agrada l’SPAM, per això no compartirem el teu email amb ningú. Clica a l’Avís Legal, per conèixer com tractarem les teves dades personals.

Potser et preguntes, què guanyo jo si em subscric? Quina informació rebré?

Els nostres Informes de projectes per a reformes integrals, són casos reals d’una reforma integral a Barcelona com la teva, on veuràs diferents opcions i moltes solucions a problemes d’espai.

Veure com treballem, les nostres propostes, la qualitat dels materials, les marques, notícies sobre les últimes novetats i aplicacions en electrodomèstics.

Conèixer les nostres garanties, a més de les garanties (obligatòries per llei) dels diferents productes, t’oferim una garantia per escrit sobre els nostres serveis, muntatges i instal·lacions, de 3 a 5 anys (en funció de la gamma contractada).

I dues ofertes exclusives per als nostres subscriptors, i només per a ells!

Si vols conèixer quines són aquestes dues ofertes i tenir-hi dret, hauràs de subscriure’t ….

Per què no et “venc” l’oferta ara?
La nostra oferta no té trampa, lògicament està condicionada a l’acceptació del nostre projecte. Per això, volem oferir-la a persones seriosament interessades en la reforma integral del seu habitatge.

Funciona així:
Després de subscriure’t, rebràs un correu electrònic de confirmació (és per saber que ningú en el teu nom fa servir el teu correu), efectuada la confirmació, immediatament rebràs un altre correu, amb el teu Informe de Projectes més les dues ofertes i les seves condicions, perquè puguis escollir la que més t’agradi.

AVÍS IMPORTANT:
Aquesta és una oferta realment especial, no la mantindrem per molt de temps.
Tothom sap, com està el sector de la reforma integral d’habitatges enguany. Hem fet un esforç important per ser competitius a nivell de preus, així que aquesta oferta suposa “un incentiu extra” per als nostres clients.

Per tant, només aquelles persones que es subscriguin, entre avui i el 27 de desembre del 2013, tindran accés garantit a aquesta magnífica promoció.

Si estàs començant a pensar en un projecte de reforma integral del teu habitatge, però creus que no ho faràs fins al 2014, només et podem garantir que l’oferta serà igual en valor econòmic. Però has de mantenir la subscripció fins que rebis el nostre pressupost.

Has arribat fins aquí i potser tens pressa per fer el teu projecte, perquè ja tens un i vols descobrir noves opcions per a la reforma integral de la teva vivenda, o simplement millorar el preu d’un altre pressupost que tens.

Visita ARA la nostra pàgina CONTACTE i demana informació o un pressupost de la reforma integral del teu habitatge.

Anar a Promocions de reformes a Barcelona.

* Temporalment els Informes i els pressupostos, només estan disponibles en castellà.

 • Estalvia amb la teva reforma. Subscriu-te a les OFERTES

  Rep les nostres Ofertes i els informes de Projectes i Reformes realitzats, amb plànols 3D, mobiliari, cuines i banys, electrodomèstics, els llistats dels materials i acabats que oferim, Son pressupostos "reals" per a reformes d'habitatges, així podràs valorar el nostre servei. Subscriu-te de franc ara.
 • Contacta amb nosaltres per demanar un pressupost ara

  https://tu-reforma.es

  Movil: 622 613 663
  Telf: 937 759 430
  Fax: 933 583 233
 • Tenim una proposta per a tu: ” Fer les coses pas a pas”

  Passeja per la nostra web, descobreix els nostres millors dissenys, els projectes i pressupostos realitzats, potser podràs ... robar-nos algunes idees. Revisa els serveis que t'oferim, trobaràs quelcom on podem ajudar-te a començar la reforma integral del teu habitatge.