Reformes Integrals a Barcelona

REFORMES ECOLÒGIQUES D’HABITATGES

Ara una reforma ecològica del teu habitatge és possible, revisa tota la info disponible.

REFORMA ECOLÒGICA D’HABITATGES

Els nostres clients poden triar una reforma ecològica, realitzada amb productes naturals, sostenibles i reciclables, respectuosos amb el medi ambient i energèticament eficients.

Això no només beneficia el planeta, a les generacions futures i a la societat en general, sinó que aquest tipus de reformes ecològiques són més econòmiques a llarg termini, ja que estalvien molta energia, els seus materials tenen una durada major i a més són saludables per al nostre organisme .

Realitzar aquest tipus de reformes en pisos no és senzill, però podem desgranar alguns passos importants per obtenir millors resultats.

Començant per optimitzar l’aïllament tèrmic i acústic de parets, sostres, portes i finestres

Pedra_natural_pera_reformes_ecologiques_a_ Barcelona

HABITATGES SOSTENIBLES A BARCELONA

També és important realitzar la nova distribució dels espais, s’ha de plantejar el disseny d’una forma diferent, pensant en la seva millora lumínica, per aconseguir una major entrada de llum natural.

Un altre aspecte imprescindible, és la instal·lació d’una cuina eficient energèticament i més funcional, evitant la instal·lació d’electrodomèstics i materials no reciclables, tant com sigui possible.

I molts més detalls com nous acabats en murs, terra, parets, finestres, portes, etc utilitzant materials naturals com suro, bambú, fusta, ceràmica o calç.

En aquest sentit us podem comentar algunes opcions molt interessants per a les reformes ecològiques, com ara els aïllants fets amb suro, llana, fibres de fusta, i coco.

Revestiments ecologics amb bambú i cocus

ESTALVI I EFICIÈNCIA ENERGÈTICA

Un altre exemple són els revestiments per la nostra llar com l’argila que ens permet la transpiració de les parets, augmentant la inèrcia tèrmica o bé la pedra natural amb gran varietat de dissenys, colors i gruixos, per a terres, parets interiors i exteriors.

Una altra opció molt acollidora i funcional és triar un parquet de bambú sense manteniment i amb una duresa extraordinària, a més de la seves qualitats, també aporta elegancia i bellessa .

Algunes marques estan molt bolcades en en els mercats per al gran públic i periòdicament van presentant productes molt interessants per satisfer noves necessitats.

Un d’aquests productes és el lavabo/vàter de Roca, on s’aprofita l’aigua utilitzada al lavabo per a ser reciclada i utilitzada al vàter.
Lavabos ecologics amb aigua recicable

Ara pots estalviar, millorar el teu benestar i el del planeta.

Tot això i molt més, està disponible per a ser utilitzat en la reforma ecològica del teu habitatge. Contacta amb Tu-Reforma.es per a Reformes Ecològiques …

 • Estalvia amb la teva reforma. Subscriu-te a les OFERTES

  Rep les nostres Ofertes i els informes de Projectes i Reformes realitzats, amb plànols 3D, mobiliari, cuines i banys, electrodomèstics, els llistats dels materials i acabats que oferim, Son pressupostos "reals" per a reformes d'habitatges, així podràs valorar el nostre servei. Subscriu-te de franc ara.
 • Contacta amb nosaltres per demanar un pressupost ara

  https://tu-reforma.es

  Movil: 622 613 663
  Telf: 937 759 430
  Fax: 933 583 233
 • Tenim una proposta per a tu: ” Fer les coses pas a pas”

  Passeja per la nostra web, descobreix els nostres millors dissenys, els projectes i pressupostos realitzats, potser podràs ... robar-nos algunes idees. Revisa els serveis que t'oferim, trobaràs quelcom on podem ajudar-te a començar la reforma integral del teu habitatge.