Reformes Integrals a Barcelona

LA NOSTRA FILOSOFIA DE TREBALL

contractes i garanties per reformes integrals a BarcelonaLa nostra missió principal, és complir amb les expectatives dels nostres clients, realitzant els seus projectes de rehabilitació amb la qualitat i els acabats que ells desitgen.
Per això comptem amb un equip de professionals amb una dilatada experiència de més de 15 anys en el sector de les reformes, que ens permet executar els projectes dins el termini acordat, a més de donar un servei eficaç i basat en productes de qualitat.
Aquesta filosofia de treball és innata a Tu-Reforma.es, només així podem garantir l’èxit de la inversió realitzada pels nostres clients. Per a nosaltres, tenir clients satisfets que ens recomanin és la millor recompensa, perquè són una font de nous projectes i de futurs clients.

La reforma d’un habitatge és una inversió important, que en la majoria dels casos es realitza una o dues vegades a la vida, per això creiem que els nostres clients requereixen d’una empresa que els ofereixi aquestes característiques:

Assessorament de qualitat: el client sempre ha de ser informat honestament dels productes que adquireix, qualitats, mode de col · locació, treballs a realitzar, preu, etc …
Disseny personal: oferim dissenys personals i adaptats a l’espai sense perdre la funcionalitat. Les nostres propostes en disseny seran reals i realitzables.
Pressupostos reals i clars: els nostres preus són justos i transparents per complir l’execució del projecte correctament, detallant els materials i els treballs a realitzar. Sense trucs.
Pressupostos tancats: els nostres preus són des del principi fins al final els mateixos, llevat que indiquem el contrari. No donem sorpreses.
Productes de qualitat real: seleccionem els productes que ens ofereixen la major qualitat en materials i elaboració per a una durabilitat en el temps d’acord al seu rang de qualitat i preu.
Varietat de productes: opcions per triar productes de diferents nivells de preu i qualitat. A més procurem que la majoria dels nostres productes es puguin realitzar a mida per a una adaptació perfecta a l’espai disponible.
Proveïdors de confiança: triem proveïdors seriosos i responsables amb un elevat compromís per la feina ben feta i la qualitat.
Professionals especialistes: els treballs seran realitzats per operaris especialistes qualificats en cada àrea de treball, així obtenim bons resultats.
Termini d’execució: màxima implicació per complir el termini establert en la realització de la reforma.
Control obra: visita i seguiment diari de l’obra. Visita a l’obra amb els propietaris setmanalment. Coordinació i control dels diferents gremis.
Garantia real: resolució de possibles problemes tant durant l’execució de l’obra com posteriorment.
Servei postvenda: atenció professional al client per resoldre qualsevol incidència un cop executat i lliurat el projecte de reforma per sobre dels terminis que exigeix la llei. .

 • Estalvia amb la teva reforma. Subscriu-te a les OFERTES

  Rep les nostres Ofertes i els informes de Projectes i Reformes realitzats, amb plànols 3D, mobiliari, cuines i banys, electrodomèstics, els llistats dels materials i acabats que oferim, Son pressupostos "reals" per a reformes d'habitatges, així podràs valorar el nostre servei. Subscriu-te de franc ara.
 • Contacta amb nosaltres per demanar un pressupost ara

  https://tu-reforma.es

  Movil: 622 613 663
  Telf: 937 759 430
  Fax: 933 583 233
 • Tenim una proposta per a tu: ” Fer les coses pas a pas”

  Passeja per la nostra web, descobreix els nostres millors dissenys, els projectes i pressupostos realitzats, potser podràs ... robar-nos algunes idees. Revisa els serveis que t'oferim, trobaràs quelcom on podem ajudar-te a començar la reforma integral del teu habitatge.