Reformes Integrals a Barcelona

Reformes Integrals per Habitatges

Projectes de reformes integrals d'habitatges

Rehabilitació de dormitoris per habitatges a BarcelonaEn aquest dormitori s’ha realitzat un armari rober obert en fusta natural de roure tenyit que contrasta amb la pintura beix clara. S’ha modificat l’estructura l’estada, durant la reforma integral de l’habitatge i hem aprofitat una biga per per realitzar uns desnivells amb pladur i suavitzar l’impacte visual, a més la llum indirecta és també un element destacat. El parquet de roure natural és clàssic i efectiu donant calidesa al dormitori. L’absència de capçal alleugereix l’estada oferint un conjunt perfecte per descansar. Consulta aquí, en aquest enllaç, i descobreix més projectes de reformes integrals a Barcelona.

Veure més fotos d’interiors

Reformes de banys per habitages a BarcelonaBany amb molta llum que s’ha incrementat amb els colors clars de la ceràmica i la pintura. El moble de bany, realitzat en fusta i de disseny italià és en si mateixa una obra d’art. La banyera d’hidromassatge és el centre de les mirades pel seu disseny depurat i modern. El plat de dutxa està en una cambra al qual s’accedeix per una porta de vidre securitzat. En definitiva un conjunt agradable, relaxant i amb el luxe de la llum natural. Un estil que respecta la personalitat del client i alhora manifesta un equilibri, entre disseny i funcionalitat. Aquest en un concepte que apliquem a les nostres reformes de banys a Barcelona.

Veure més fotos de banys

Cuines per a Reformes integrals d'habitatges a BarcelonaReformes Cuina Barcelona. Comentari d’un projecte de cuina espaiosa, on destaca la nevera, la persiana d’alumini i el taulell inoxidable. Mobiliari fet a mida en lacat brillant combinat amb fusta natural una combinació de vegades arriscada (mat i brillant), però que ofereix un conjunt atractiu i diferent. El panell de fusta a la paret de la nevera, al costat del panell d’acer inoxidable de la zona d’aigües i focs, trenca amb la tradició de la rajola o el granit. Fer dissenys innovadors és una de les premisses en les nostres reformes integrals a Barcelona. Nous models per reformes cuina Barcelona.

Veure més fotos de cuines

Projectes de reformes a Barcelona amb dissenys personalitzats.

La reforma integral d’habitatges exigeix projectes i dissenys personalitzats. Tothom té el seu propi estil, per això a les nostres reformes integrals a Barcelona, fabriquem el nostre mobiliari de cuina i bany, per fer-ho a mida dels nostres clients. Si el teu estil requereix l’espectacularitat del disseny italià, som els distribuïdors oficials d’un dels grans a Itàlia, Aster Cucine. Vols veure més fotografies i dissenys? Reforma de banys a Barcelona, reformes de cuina Barcelona, disseny de cuines italianes a Barcelona, interiorisme a Barcelona.

 • Estalvia amb la teva reforma. Subscriu-te a les OFERTES

  Rep les nostres Ofertes i els informes de Projectes i Reformes realitzats, amb plànols 3D, mobiliari, cuines i banys, electrodomèstics, els llistats dels materials i acabats que oferim, Son pressupostos "reals" per a reformes d'habitatges, així podràs valorar el nostre servei. Subscriu-te de franc ara.
 • Contacta amb nosaltres per demanar un pressupost ara

  https://tu-reforma.es

  Movil: 622 613 663
  Telf: 937 759 430
  Fax: 933 583 233
 • Tenim una proposta per a tu: ” Fer les coses pas a pas”

  Passeja per la nostra web, descobreix els nostres millors dissenys, els projectes i pressupostos realitzats, potser podràs ... robar-nos algunes idees. Revisa els serveis que t'oferim, trobaràs quelcom on podem ajudar-te a començar la reforma integral del teu habitatge.