Reformes Integrals a Barcelona

Serveis

Interiorisme i Decoració

Aquí li llistem alguns dels principals serveis de Tu-Reforma.es:

T’assessorem en la distribució i realitzem dissenys en projectes de rehabilitació de locals, reforma integral d’habitatges, cuines i banys. Realitzats en 3D perquè puguis veure com quedarà la teva reforma.

Realització de treballs de paleta per a la reforma de cuines, banys, habitatges, locals, oficines amb tot tipus d’acabats i materials. Realitzat per operaris qualificats, experts en la seva àrea de treball i de total confiança.

Instal·lació d’aigua, electricitat i gas. Així com tot el relacionat com calefacció, aire condicionat, domòtica, calderes, electrodomèstics, filtrat i reciclatge d’aigua etc ..

Fabricació i instal·lació d’armaris, mobiliari de cuina a mida, mobles de bany, mobiliari de menjador a mida, portes d’interior, parquet (sintètic i natural), etc …

Realitzem tot tipus de treballs de pintura com estucs, gotelé, esmalts, paper pintat i altres acabats decoratius, per a habitatges, locals i oficines.

Construcció metàl·lica de finestres, escales, portes i tancaments en general en alumini, ferro i acer inoxidable, amb acabats especials.

Demana un pressupost personalitzat

Els nostres Serveis per a Reformes Integrals a Barcelona

La clau de l’èxit en la reforma integral d’habitatges i en totes les reformes integrals que fem a Barcelona, està en els serveis, de res serveix tenir molt bon preu o un disseny espectacular, si no es reflecteix en els acabats. Per fer bé la reforma integral del teu habitatge, cal considerar 3 punts: treballar només amb professionals qualificats, oferir productes de qualitat contrastada i una planificació ben coordinada. Quan aquests tres punts estan en equilibri, crear, dissenyar i desenvolupar la REFORMA del teu HABITATGE és un plaer, els nostres clients estan contents i nosaltres també.

Contacta amb nosaltres i demana un pressupost dels nostres Serveis, o bé de Reformes Integrals a Barcelona. Amb TU-REFORMA.es, només és una qüestió de confiança, perquè el preu i la qualitat a  estan garantits.

 • Estalvia amb la teva reforma. Subscriu-te a les OFERTES

  Rep les nostres Ofertes i els informes de Projectes i Reformes realitzats, amb plànols 3D, mobiliari, cuines i banys, electrodomèstics, els llistats dels materials i acabats que oferim, Son pressupostos "reals" per a reformes d'habitatges, així podràs valorar el nostre servei. Subscriu-te de franc ara.
 • Contacta amb nosaltres per demanar un pressupost ara

  https://tu-reforma.es

  Movil: 622 613 663
  Telf: 937 759 430
  Fax: 933 583 233
 • Tenim una proposta per a tu: ” Fer les coses pas a pas”

  Passeja per la nostra web, descobreix els nostres millors dissenys, els projectes i pressupostos realitzats, potser podràs ... robar-nos algunes idees. Revisa els serveis que t'oferim, trobaràs quelcom on podem ajudar-te a començar la reforma integral del teu habitatge.