Reformes Integrals a Barcelona

ELECTRODOMESTICS

FRIGORIFICS I CONGELADORS EN UNA REFORMA INTEGRAL DE CUINA MES NATURAL

Conservar els aliments de forma eficient i durant més temps en les millors condicions és possible gràcies a les noves tecnologies que incorporen els nostres aparells frigorífics i triar bé és una tasca ineludible, perquè la reforma integral de la nostra cuina sigui funcional i pràctica.

Els fabricants han desenvolupat tecnologies cada vegada més eficients enèrgicament, silencioses i sostenibles amb el medi ambient.

En la planificació d’una cuina hem de tenir en compte els frigorífics i congeladors estudiant no només l’espai disponible i la seva ubicació, sinó també les necessitats dels seus usuaris.

Frigorífics de lliure instal·lació per reformes integrals de cuinesActualment hi ha una gran varietat de models que cobreixen totes aquestes necessitats.
Començarem per distingir dos grans grups, els aparells de lliure instal · lació que poden anar sols en una zona de l’estada o entre els mobles i els aparells integrables que van dins d’un moble quedant totalment integrats amb la resta del mobiliari de reformes integrals de cuina.

Hi ha un tercer grup amb menys gamma per triar, que són els panelables què tambè son utilitzats per a reformes integrals Barcelona.

Quant a les mides d’aparells i els preus a tenir en compte per als pressupostos de reformes a Barcelona tenim diverses opcions.

Els frigorífics sense congelador d’uns 150 l. per col · locar sota el taulell són ideals per a parelles o apartaments, i els de grans dimensions d’uns 250 l. són adequats per a famílies de quatre membres o més.

També tenim els frigorífics combinats que ens permeten tenir el conservador i el congelador en un mateix aparell, en aquesta modalitat hi ha aparells amb un o dos motors, aquests últims ens permeten apagar per separat la nevera o al congelador que és útil a l’hora de la neteja o en sortir de vacances.

Frigorífics "COMBI" per reformes integrals de cuinesUna altra modalitat és separar ambdues funcions en dos aparells compatibles dissenyats per ser instal · lats side by side (lateralment), aquí tenim capacitats des de 300 l. fins a 500 l.

Algunes parts dels aparells importants són el calaix supercool que té una temperatura més baixa que la resta de la nevera i permeten la conservació de carns i peixos.

També els verdulers que incorporen filtres que adapten les condicions interiors a les necessitats de conservació de fruites i verdures. Fins i tot alguns models incorporen una petita zona per degustar el vi a la temperatura desitjada.

Actualment l’estalvi energètic és un aspecte fonamental a tenir en compte en la seva adquisició. Els aparells A + i A + + tenen un consum d’energia fins a un 45{b9d4d193d5c61e237317ea5f0c4687cc03ee8de90fed979518a642711cfcb2e6} menor que els models “A”.

Característiques que ens ajuden a reduir el consum són la il · luminació interior en leds i displays exteriors on veiem la temperatura interior i ens permeten la programació sense obrir la nevera.
El tipus de consum energètic dels electrodomèstics és una cosa que no podem deixar de banda avui en dia i quan realitzem reformes integrals a Barcelona hem d’exigir al nostre dissenyador, els frigorífics i congeladors adequats.

A l’hora de l’adquisició hem de consultar l’etiqueta ecològica on els models A + + són els més estalviadors i els D els models més malgastadors.

Si triem un model No Frost no tindrem gebre i no necessiten ser descongelats.

També hi ha frigorífics amb sistemes anti-bacteris. Per triar la mida del congelador hem de tenir en compte que 36 kg. De congelats ocupen 100 l. i és la capacitat mitjana calculada per a una parella.

Esperem que aquest article t’ajudi a l’hora de triar la nevera ideal per a la reforma integral de cuina.

Recorda que podem projectar i realitzar la teva reforma i fer-te un pressupost de reformes a Barcelona i comarques, per això contacta amb nosaltres a https://tu-reforma.es.

Pots llegir aquest article en castellà a:

 

Comentaris tancats.

 • Estalvia amb la teva reforma. Subscriu-te a les OFERTES

  Rep les nostres Ofertes i els informes de Projectes i Reformes realitzats, amb plànols 3D, mobiliari, cuines i banys, electrodomèstics, els llistats dels materials i acabats que oferim, Son pressupostos "reals" per a reformes d'habitatges, així podràs valorar el nostre servei. Subscriu-te de franc ara.
 • Contacta amb nosaltres per demanar un pressupost ara

  https://tu-reforma.es

  Movil: 622 613 663
  Telf: 937 759 430
  Fax: 933 583 233
 • Tenim una proposta per a tu: ” Fer les coses pas a pas”

  Passeja per la nostra web, descobreix els nostres millors dissenys, els projectes i pressupostos realitzats, potser podràs ... robar-nos algunes idees. Revisa els serveis que t'oferim, trobaràs quelcom on podem ajudar-te a començar la reforma integral del teu habitatge.