Reformes Integrals a Barcelona

REFORMES DE BANYS

PRESSUPOST DE REFORMES A BARCELONA DE BANYS.

COM CREAR AMBIENTS AGRADABLES AL BANY? Com aconseguir un bon pressupost de reformes a Barcelona de banys?
Tu-Reforma.es - Reformes de Banys

Com ja sabeu fabriquem mobiliari de cuina i bany a mida per a la reforma integral d’un habitatge en diversos materials. En aquest article tractarem d’oferir una guia per obtenir un disseny de bany agradable per facilitar la sensació de relaxació i confort, un dels factors serà combinant el mobiliari de bany.

Són diversos els elements que ens ajudaran a aquesta finalitat, començarem pel mobiliari de les reformes i els pressupostos. El mobiliari de bany podem fabricar-los en diversos materials com ara laminats, lacats, fustes … però és amb la fusta amb la qual tindrem una major calidesa i confort.

Si ens basem en el to natural de la fusta, és a dir sense aplicar tints podem concretar que:

 1. Les fustes clares com el faig, freixe, auró o el bedoll són senzilles de combinar amb qualsevol to del revestiment de les parets, en especial amb el blanc.
 2. Les fustes fosques com la teka, noguera, wengué, etc … combinen millor amb tons de parets grocs. Aquí el mobiliari destacarà sobre el conjunt.
 3. Per últim tenim les fustes daurades com el roure vermellós o el cirerer. Aquestes fustes ofereixen una imatge més tradicional i combina amb materials com la pedra, l’acer o el ferro.


Evidentment podem utilitzar altres materials per aconseguir un bon pressupost de reformes a Barcelona de banys, però la fusta és un material noble, viu, i imperfecte que proporciona confort, calidesa, sensualitat, serenitat i tranquil·litat.

A l’hora de plantejar el mobiliari de bany hem d’analitzar la mida de l’habitacle, així podrem afegir els elements per a l’emmagatzematge, evitant entorpir un bany diàfan acollidor per envoltar-lo amb mobiliari de bany innecessari.

Si la superfície és petita el més recomanable és un moble central i alguna peça oberta que deixi veure el emmagatzemat, això dóna molta lleugeresa al mobiliari de bany.

Quant a les parets, els tons terres, beix o crema tenen un efecte relaxant i harmoniós que combina amb qualsevol tipus de decoració. També podem combinar diversos colors, així podem posar alguna de les parets en un to més intens que la resta creant una sensació de profunditat.

Quan el mobiliari de bany és clar el revestiment de les parets no hauria de ser molt suau ja que obtindrem un bany fred i impersonal.
Els colors de la natura com els marrons, verds o grocs ens reconforten i ens ofereixen calidesa.

La il·luminació és un altre punt important en la reforma integral de banys, aquesta ha de ser càlida, confortable i dinàmica. La millor il · luminació és la llum solar.
Si no disposem d’una font natural hem de promocionar altres aspectes com els aplics de llum groga que són molt útils per evitar plans de foscor.
Un altre sistema molt útil són les llums indirectes amb reguladors de potència per escollir la quantitat de llum necessària.

Un cop decidits tots els elements propis de l’obra i un cop obtingut un bon pressupost de reformes a Barcelona de banys, triarem altres detalls que ens ajudaran en el nostre objectiu.

Flors, plantes, espelmes, elements de fibres vegetals com bambú, jute, etc … que arrodoniran l’ambient, donant la sensació d’un bany agradable, càlid i relaxant.
Espero que tot us ajudi a orientar-vos en l’aventura de reformar i decorar. I com sempre estem a la vostra disposició per als pressupostos de reformes a Barcelona.

Visita la nostra web: https://tu-reforma.es on pots llegir aques artícle en castellà:

https://tu-reforma.es/dale-mas-luz-y-espacio-a-la-reforma-integral-de-tu-bano/

Revisa l’anterior article sobre reformes de banys:

https://tu-reforma.cat/banys/dona-li-mes-llum-i-espai-a-la-reforma-integral-del-teu-bany/

 

Comentaris tancats.

 • Estalvia amb la teva reforma. Subscriu-te a les OFERTES

  Rep les nostres Ofertes i els informes de Projectes i Reformes realitzats, amb plànols 3D, mobiliari, cuines i banys, electrodomèstics, els llistats dels materials i acabats que oferim, Son pressupostos "reals" per a reformes d'habitatges, així podràs valorar el nostre servei. Subscriu-te de franc ara.
 • Contacta amb nosaltres per demanar un pressupost ara

  https://tu-reforma.es

  Movil: 622 613 663
  Telf: 937 759 430
  Fax: 933 583 233
 • Tenim una proposta per a tu: ” Fer les coses pas a pas”

  Passeja per la nostra web, descobreix els nostres millors dissenys, els projectes i pressupostos realitzats, potser podràs ... robar-nos algunes idees. Revisa els serveis que t'oferim, trobaràs quelcom on podem ajudar-te a començar la reforma integral del teu habitatge.